Zwemvijvers

Geniet het hele jaar

Wist u dat steeds meer mensen kiezen voor zwemvijvers? Dit is namelijk ideaal voor wanneer u graag een waterpartij in uw tuin wilt. ’s Zomers kunt u hierin heerlijk zwemmen en afkoelen. En in de winter heeft u een prachtige vijver om naar te kijken. Wij van De Watermolen kunnen iedere gewenste zwemvijver ontwerpen en aanleggen. Van grootste en romantische zwemvijvers tot kleinere en strakkere waterpartijen. Dankzij ruim 25 jaar ervaring weten we precies waar we op moeten letten en kunnen we u snel vertellen wat er wel of niet mogelijk is. Zo heeft u snel een eigen vijver!

Voordelen van zwemvijvers

Het is niet verwondering dat steeds meer tuineigenaren ervoor kiezen om zwemvijvers te laten plaatsen. Ten opzichte van het welbekende zwembad zijn er diverse voordelen:

  • Ze hebben heel weinig onderhoud nodig.
  • Maatwerk is mogelijk, zoals ondiepe delen voor kinderen.
  • De aanlegkosten zijn goedkoper dan bij een klassiek zwembad.
  • Ze zijn duurzaam en dus goed voor mens en milieu (geen chloor).
  • Zwemvijvers passen altijd bij de stijl van uw tuin.

Zo doen wij dat

Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn met hun zwemvijvers en dat hierbij veiligheidseisen centraal staan. Om dit te bereiken, werken we volgens een vast stappenplan. Allereerst nemen we uw wensen en verwachtingen door. We maken een ontwerp en voorlopige offerte. In een tweede gesprek kunt u aangeven wat u hiervan vindt. Op verzoek maken we aanpassingen. Vervolgens sturen we een definitieve offerte. Hiermee kunt u akkoord gaan of niet. Wilt u dat we aan de slag gaan, dan gaan we op de geplande datum van start. Al onze zwemvijvers leveren we op de afgesproken deadline op.

Redenen om voor ons te gaan

Wij zijn niet het enige bedrijf dat zwemvijvers kan aanleggen. Dat realiseren wij ons ook. Daarom doen we iedere dag opnieuw ons best om ons positief te onderscheiden. U profiteert bij ons van de volgende voordelen:

  • Wij leveren altijd maatwerk
  • Profiteer van 25 jaar ervaring
  • Gebruik van de beste materialen
  • Minimaal 20 jaar zwemplezier
  • Extra aandacht voor veiligheid

zwemvijver

Interesse? Bel 0315-325626

Of u nu een particulier bent of een bedrijf runt, wij kunnen voor iedereen zwemvijvers op maat maken. Daarbij werken we zo duurzaam mogelijk, bijvoorbeeld met plantenfilters. Hier vertellen we u met plezier meer over. Belt u voor meer informatie naar 0315-325626. U mag ook een e-mail sturen naar info@zwemvijverexpert.nl of een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Voor zwemvijvers op maat en jarenlang zwemplezier zijn wij uw beste keuze!