Zwemvijver aanleggen

Zwemvijver aanleggen? Kies de Expert voor jarenlang plezier!

Overweegt u een zwemvijver aan te laten leggen in uw tuin? Laat u dan goed informeren over de mogelijkheden door de professionals van Zwemvijverexpert “De Watermolen”. Met al meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u precies vertellen welk soort zwemvijver bij u past! Zo kunnen wij u als beste garanderen dat u nog jarenlang kunt genieten door ons uw zwemvijver te laten aanleggen.

Werkwijze van ontwerp tot realisatie

Wij hebben de afgelopen 25 jaar een vaste werkwijze – van ontwerp tot aanleggen – ontwikkeld, die we graag met u doorspreken. Vooraf nemen we uw wensen en verwachtingen door. Op basis daarvan maken we een ontwerp en een offerte, zodat u van tevoren een beeld heeft van de kosten. In een tweede gesprek nemen we dit alles door. U kunt dan nog wijzigingen doorgeven. Bent u tevreden, dan sturen we een definitieve offerte. Na uw akkoord beginnen we het met aanleggen van de door u gewenste zwemvijver. Wij zorgen voor een tijdige oplevering, waarbij alles soepel en volgens afspraak verloopt.

Lees meer over onze werkwijze

zwemvijver aanleggen

Voordelen van een zwemvijver

Wist u dat steeds meer mensen kiezen voor een zwemvijver aanleggen in plaats van een normaal zwembad? Een zwemvijver heeft namelijk meerdere voordelen ten opzichte van het klassieke zwembad. Graag zetten wij de voordelen voor u op een rijtje:

Een zwemvijver is naadloos te intergreren in uw tuin, ongeacht de stijl van uw tuin

Of u nu de wilde, natuurlijke, look van uw tuin wilt behouden of juist een hele moderne zwemvijver wilt aanleggen. Wij maken voor u een passend ontwerp dat precies bij u past.

Een zwemvijver is vriendelijk voor mens en natuur omdat er geen chloor wordt gebruikt.

De natuur zelf staat garant voor de waterkwaliteit van uw zwemvijver. Door diverse waterplanten en natuurlijke filtersystemen (zoals lavasteen) te gebruiken wordt het water in uw zwemvijver op natuurlijke wijze gefilterd. Chemische producten zoals chloor zijn hierdoor niet nodig voor het onderhoud van uw zwemvijver, wat goed is voor alle zwemmers (mens of dier).

Minimaal onderhoud en lagere kosten voor aanleggen dan klassiek zwembad

Omdat het schoonmaken van de vijver grotendeels aan de natuur kan worden overgelaten en uw vijver meestal geen dure rechte randen heeft om te stabiliseren is een zwemvijver aanleggen veelal goedkoper (en leuker) dan het aanleggen van een zwembad!

Bezorgt u plezier gedurende het hele jaar als zwem- of reguliere vijver

Waar u tijdens koudere dagen geneigd bent om een zwembad af te dekken, kunt u een zwemvijver het hele jaar door gebruiken. Zelfs als u er niet in zwemt kunt u genieten van het uitzicht op een zwemvijver met mooie waterplanten en eventueel ook waterdieren (zoals vissen).

Volledig maatwerk mogelijk, inclusief diepe en ondiepe delen voor kinderen

Voor meer informatie over de mogelijkheden vraag vandaag nog om een brochure of neem contact op voor een vrijblijvende offerte voor het aanleggen van uw zwemvijver.

  Neem contact op

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres (*)

  Postcode (*)

  Woonplaats (*)

  Uw bericht

  captcha

  Een zwemvijver aanleggen met ‘De Watermolen’

  Iedereen kan een gat graven, maar niet iedereen kan een zwemvijver aanleggen. Zo moet u flink wat grond uitgraven, de zwemvijver waterdicht maken en het juiste filtersysteem kiezen. Wij helpen u hier graag bij. Maar dat is niet het enige wat we u te bieden hebben:

  • Als bedrijf hebben we maar liefst 25 jaar ervaring in huis.
  • Dankzij unieke plantenfilters ontstaat een natuurlijke en duurzame zwemvijver.
  • Wij gebruiken hoogwaardige materialen voor een lange levensduur.
  • U weet vooraf precies wat we de kosten zijn.
  • Ook voor vrijblijvend advies zit u bij ons goed.

  werkwijze zwemvijver aanleggen de watermolen

  Mogen wij uw zwemvijver aanleggen?

  Wilt u graag dat we bij u aan de slag gaan en uw droomvijver ontwerpen en aanleggen? Of wilt u eerst meer informatie? In beide gevallen kunt u gerust contact met ons opnemen en we zullen u verder helpen. Wilt u ons graag telefonisch spreken, dan kan dat via 0315-325626. Stuurt u liever een e-mail, dan kan dat naar info@zwemvijverexpert.nl . Verder hebben we nog een online contactformulier dat u mag invullen. Wij zullen spoedig antwoorden. Komen wij snel bij u in uw tuin een zwemvijver aanleggen?