Zwemvijver aanleggen

Voor jarenlang plezier

Interesse in een klassieke vijver en zoekt u nu een partij die uw zwemvijver kan aanleggen? Dan kunnen de professionals van De Watermolen u uitstekend van dienst zijn. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring en weten dus precies waar we op moeten letten. Zo leggen we geen elektrische kabels in het water. Ook gebruiken we geen hout, want dan is de kans op rotten groot. Na 10 jaar kunt u dan opnieuw beginnen met uw zwemvijver. Met onze werkwijze en kennis heeft u straks wel 30 jaar lang plezier van uw waterpartij!

5 voordelen van een zwemvijver

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zwemvijvers te laten aanleggen. Dit heeft veel voordelen ten opzichte van het klassieke zwembad, zoals we allemaal kennen. Hieronder zetten we de voordelen voor u op een rijtje:

  • Het is naadloos te integreren in uw tuin, ongeacht de stijl
  • Vriendelijk voor mens en natuur, omdat er geen chloor wordt gebruikt
  • Minimaal onderhoud en lagere kosten voor aanleggen dan klassiek zwembad
  • Voor plezier gedurende het hele jaar (of als zwemvijver of als gewone vijver)
  • Volledig maatwerk mogelijk, dus eventueel ondiepe delen voor kinderen

Altijd een vaste werkwijze

Wij hebben de afgelopen 25 jaar een vaste werkwijze – van ontwerp tot aanleggen – ontwikkeld, die we graag met u doorspreken. Vooraf nemen we uw wensen en verwachtingen door. Op basis daarvan maken we een ontwerp en een offerte, zodat u van tevoren een beeld heeft van de kosten. In een tweede gesprek nemen we dit alles door. U kunt dan nog wijzigingen doorgeven. Bent u tevreden, dan sturen we een definitieve offerte. Na uw akkoord beginnen we het met aanleggen van de door u gewenste zwemvijver. Wij zorgen voor een tijdige oplevering, waarbij alles soepel en volgens afspraak verloopt.

U kiest toch ook voor ons?

Iedereen kan een gat graven, maar niet iedereen kan een zwemvijver aanleggen. Zo moet u flink wat grond uitgraven, de zwemvijver waterdicht maken en het juiste filtersysteem kiezen. Wij helpen u hier graag bij. Maar dat is niet het enige wat we u te bieden hebben:

  • Als bedrijf hebben we maar liefst 25 jaar ervaring in huis.
  • Dankzij unieke plantenfilters ontstaat een natuurlijke en duurzame zwemvijver.
  • Wij gebruiken hoogwaardige materialen voor een lange levensduur.
  • U weet vooraf precies wat we de kosten zijn.
  • Ook voor vrijblijvend advies zit u bij ons goed.

Zwemvijver aanleggen

Mogen wij uw zwemvijver aanleggen?

Wilt u graag dat we bij u aan de slag gaan en uw droomvijver ontwerpen en aanleggen? Of wilt u eerst meer informatie? In beide gevallen kunt u gerust contact met ons opnemen en we zullen u verder helpen. Wilt u ons graag telefonisch spreken, dan kan dat via 0315-325626. Stuurt u liever een e-mail, dan kan dat naar info@zwemvijverexpert.nl . Verder hebben we nog een online contactformulier dat u mag invullen. Wij zullen spoedig antwoorden. Komen wij snel bij u in uw tuin een zwemvijver aanleggen?