Natuurlijke zwemvijver

Respect voor de natuur

Denkt u erover na om een natuurlijke zwemvijver in uw tuin te plaatsen? Wij van De Watermolen hebben in ons 25-jarig bestaan al vele zwemvijvers mogen aanleggen. Daarbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met natuurlijke mogelijkheden, zoals plantenfilters. Op die manier heeft u ook minder onderhoudswerk en kosten. Daarbij kunt u de zwemvijver geheel naar wens samenstellen, bijvoorbeeld met een ondiep zwemgedeelte voor kinderen. Wij denken hierover graag met u mee!

Natuurlijk ziet er mooier uit

Een groot voordeel van zwemvijvers is dat ze volledig kunnen worden geïntegreerd in uw bestaande tuin. Heeft u nu bijvoorbeeld een klassiek en strak design, dan trekken we dit door in de waterpartij. Er is erg veel mogelijk, zoals diverse materialen voor de afwerking. In de zomer kunt u dan lekker zwemmen en afkoelen in de zwemvijver. En in de winter ziet het er prachtig uit, zeker als het bijvoorbeeld vriest. Een natuurlijke aanpak is een lust voor het oog!

Goed voor mens en milieu

Bij een natuurlijke zwemvijver hoort ook een bijpassend waterfiltersysteem. Klassieke filters raken vaak verstopt en gaan niet altijd jaren mee. Daarom adviseren wij voor een natuurlijke vijver het gebruik van helofytenfilters. Helofyten zijn moerasplanten. Wanneer we deze aan het oppervlak plaatsen, dan reinigen zij het water. Hiervoor is dus geen chloor nodig. Alles gebeurt puur door de natuur. U heeft straks helder water in uw zwemvijver dankzij deze planten.

natuurlijke zwemvijver

Onze unique selling points

Als specialist in zwemvijvers vinden we het belangrijk om onze klanten ook een natuurlijke optie te bieden, die goed is voor het milieu. Op die manier onderscheiden we ons van anderen. Maar dat zijn nog niet alle punten die ons uniek maken. We zetten ze voor u hieronder op een rijtje:

  • Afspraak is afspraak bij ons, uw vijver is dus klaar op de afgesproken datum.
  • Als bedrijf hebben we veel ervaring en kennis opgedaan dankzij 25 jaar in het vak.
  • We gebruiken hoogwaardige materialen, die ervoor zorgen dat uw waterpartij lang meegaat.
  • Bij het ontwerp staan uw wensen en verwachtingen centraal, evenals veiligheid en duurzaamheid.
  • U weet vooraf precies wat de kosten zijn om vervelende verrassingen te voorkomen.

Interesse in onze natuurlijke zwemvijver?

Wilt u graag een zwemvijver door ons laten ontwerpen en aanleggen? Neem dan vanavond nog contact met ons op om een intake in te plannen. Dit kan telefonisch via 0315-325626 of door te mailen naar info@zwemvijverexpert.nl . U mag ook op onze website het contactformulier invullen en wij zullen uw bericht dan spoedig beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook vragen stellen over bijvoorbeeld het natuurlijke helofytenfilter of de stijl van uw zwemvijver. Wij helpen u graag verder. Geniet u ook binnenkort het gehele jaar van uw natuurlijke zwemvijver, die wij hebben aangelegd?