Zwemvijver

Uw betrouwbare partner

Heeft u besloten dat u een zwemvijver wilt uitleggen en zoekt u nu een betrouwbare partner om dit voor u te realiseren? Of twijfelt u nog en wilt u graag meer informatie? In beide gevallen kan De Watermolen u helpen. Wij nemen u het gehele traject van ontwerp tot onderhoud uit handen, maar kunnen ook vrijblijvend advies geven. Dankzij 25 jaar in dit vakgebied weten we als geen ander wat er mogelijk is voor uw zwemvijver. Daarbij verliezen we ook veiligheid en duurzaamheid niet uit het oog.

Waarom een zwemvijver beter is

Mocht u nog twijfelen tussen een zwemvijver of een klassiek zwembad, dan leggen we u hieronder graag uit waarom een vijver een beter idee is:

  • U kunt deze geheel aanpassen aan de stijl van uw tuin.
  • Het is qua aanleg goedkoper dan een klassiek zwembad.
  • Bovendien heeft u er nauwelijks onderhoud aan.
  • Maatwerk is mogelijk, zoals een ondiep zwemgedeelte voor kinderen.
  • In de zomer kunt u erin zwemmen en in de winter is het een lust voor het oog.

zwemvijver

Minimaal 20 jaar plezier

U wilt natuurlijk wel het maximale uit uw zwemvijver halen. Daarom plaatsen wij geen klassieke filters, die kunnen verstoppen of onderhoud nodig hebben. Met plantenfilters, ook wel helofyten, heeft u een natuurlijk systeem dat uw zwemwater zuivert. Verder gebruiken we alleen hoogwaardige materialen met een lange levensduur. Hout is weliswaar goedkoop, maar kan snel gaan rotten. Daardoor moet u na een jaar of 10 alweer in de buidel tasten. Ons doel is om zwemvijvers te produceren, waar u zeker 20 en vaak zelfs 30 jaar plezier van heeft!

U gaat toch ook voor onze zwemvijver?

Er zijn genoeg redenen te noemen om voor ons vakmanschap te kiezen en niet voor dat van een ander. Hieronder zetten we de 5 belangrijkste voor u bij elkaar:

  • Een zwemvijver van ons gaat zeker 20 jaar mee.
  • Wij gebruiken enkel de beste materialen.
  • Ons duurzame filter raakt nooit verstopt.
  • U heeft minimaal onderhoud aan de zwempartij.
  • Wij leveren altijd maatwerk dat zeer veilig is.

Zo kunt u contact opnemen

Wilt u graag dat we voor u aan de slag gaan en een zwemvijver voor u ontwerpen en aanleggen? Dan kunt u telefonisch een intakegesprek inplannen, waarin we uw wensen doornemen en wij vertellen wat er mogelijk is. Hiervoor belt u naar 0315-325626. Uiteraard kunt u dit nummer ook bellen om vragen te stellen. Dit kan ook per mail (info@zwemvijverexpert.nl ) of via ons online contactformulier. U ontvangt zo vlug mogelijk een reactie. Zoekt u dé expert voor uw zwemvijver, dan zit u goed bij ons!