Vijver aanleggen

Laat ons deze klus klaren

Bij een vijver aanleggen komt meer kijken dan u denkt. Zo moet er voldoende ruimte gegraven worden, wat vaak met machines moet gebeuren. Verder moet u de vijver goed waterdicht maken. En voor welk filtersysteem gaat u eigenlijk? Laat u hiervoor bijstaan door de experts van De Watermolen. Wij hebben 25 jaar ervaring en weten precies hoe we deze klus moeten aanpakken. Voor het ontwerpen en aanleggen volgen we vaak een vaste werkwijze, waarbij uw wensen centraal staan.

Filters en afwerking

Wij adviseren doorgaans om bij het aanleggen voor een helofytenfilter te kiezen. Dit ecologische filter bestaat eigenlijk uit moerasplanten, die op natuurlijke wijze het water zuiveren. Verder hebben wij diverse opties voor de randafwerkingen van de vijver, zoals natuursteen, gras, zand en planten. Eventueel zijn hardhout en rvs ook opties. Verder kunnen we vlonders, stapelstenen en bloktreden aanleggen. Er zijn zoveel mogelijkheden en we adviseren u hier graag over.

Voordelen ten opzichte van zwembad

Twijfelt u nog een beetje over de keuze om een vijver te laten aanleggen? Dan leggen we u graag een aantal zaken voor. Van een zwemvijver heeft u het hele jaar door plezier. Zo kunt u in de zomer erin zwemmen en is het ’s winters een lust voor het oog. Bovendien heeft het weinig onderhoud nodig en zijn de kosten minimaal, zeker in vergelijking met het een klassiek zwembad. Doordat wij maatwerk leveren, kunnen we het qua stijl laten aansluiten op uw al bestaande tuin. En het is geen probleem om wensen te verwerken, zoals een ondiep zwemgedeelte voor kinderen.

Kies voor een vijver van ons

  • Voor uw veiligheid werken we elektriciteitskabels netjes weg.
  • Dankzij hoogwaardige materialen heeft u 20 tot 30 jaar plezier van de vijver.
  • Zowel particulieren als ondernemers kunnen ons inschakelen.
  • U weet vooraf precies wat het aanleggen u gaat kosten.
  • Afspraak is afspraak, dus uw zwemvijver is op tijd klaar.

Gaan wij uw vijver aanleggen?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u graag meer wilt weten over onze werkwijze voor wij tot het aanleggen overgaan. Of wilt u graag een indicatie van de kosten of mogelijkheden voor een vijver?

vijver aanleggen

Vraag dan gerust om meer informatie of een vrijblijvende intake door te bellen naar 0315-325626. U mag ook een e-mail sturen naar info@zwemvijverexpert.nl . Of laat via onze site een bericht voor ons achter. U ontvangt zo snel mogelijk antwoord. Gaan wij binnenkort in uw tuin een zwemvijver aanleggen?