Vijver

Uw wensen voorop

Zou u misschien wel een vijver in uw tuin willen, waar u in kunt zwemmen? Dan hebben wij van De Watermolen alles in huis om u van de mooiste zwemvijver te voorzien. Al meer dan 25 jaar maken wij vijvers voor particulieren en bedrijven, waarbij uw wensen vooropstaan. Wilt u een klassiek ontwerp met veel rvs? Of juist een romantische en natuurlijke uitstraling voor uw vijver? Alles is mogelijk en kan voor u aangelegd worden door onze vakmensen. Bent u onze volgende tevreden vijverbezitter?

Daarom neemt u een vijver

Het is steeds populairder geworden: een vijver laten aanleggen in uw tuin. Dit heeft ook veel voordelen ten opzichte van het klassieke zwembad. Wij zetten dit alles voor u bij elkaar in een opsomming:

  • Qua aanschaf is het plaatsen van een zwembad veel duurder.
  • Vijvers hebben veel minder onderhoud nodig en zijn beter voor het milieu.
  • Dankzij het maatwerk past een vijver altijd in uw eigen stijl en tuin.
  • Ook kan deze naar wens worden ingericht met bijvoorbeeld een ondiep zwemgedeelte.
  • U heeft het gehele jaar plezier van de waterpartij: het is een lust voor het oog in de winter en in de zomer kunt u er heerlijk in afkoelen of zwemmen.

vijver

Voor wel 30 jaar plezier!

U neemt niet een vijver voor tijdelijk plezier. Het is de bedoeling dat u hier nog jaren van kunt genieten. Dankzij ons duurzame helofytenfilter zorgen wij voor een duurzame zuivering van het water door planten. Er zijn geen filters die verstopt kunnen raken. Verder gebruiken we bij voorkeur duurzame materialen, die lang zullen meegaan. Er is bijvoorbeeld een grote kans dat hout zal gaan rotten binnen een jaar of tien. Onze materialen zijn geselecteerd op een levensduur van minimaal 20 en vaak wel 30 jaar!

Daarom kiest u De Watermolen

Wij heten De Watermolen en zoals een molen aan het water staat, zo staan wij u bij als het gaat om het ontwerp en de aanleg van een zwemvijver. Daarin gaan wij net wat verder dan een ander en dit blijkt wel uit het volgende:

  • Onze medewerkers hebben verstand van zaken en als bedrijf hebben we 25 jaar ervaring.
  • Elektriciteitskabels hangen nooit in het water en werken we netjes weg.
  • Wij komen altijd afspraken na en zorgen voor een realistische planning waar we ons aan houden.
  • Vooraf krijgt u een eerste en definitief offerte, zodat u exact weet wat de kosten zullen zijn.
  • Dankzij een helofytenfilter hoeft u nauwelijks onderhoud uit te voeren aan de vijver.

Wij gaan graag in gesprek met u

Onze werkwijze is heel simpel en dit leggen we in een kennismakingsgesprek graag aan u uit. Tevens bespreken we dan uw wensen en verwachtingen, waarna wij een ontwerp en offerte voor de vijver zullen maken. U kunt ons bellen om een vrijblijvend gesprek in te plannen: 0315-325626. Of stel ons telefonisch uw vragen. Dit kan ook per mail (info@zwemvijverexpert.nl ) of via ons online contactformulier. Voor de mooiste vijver van de buurt kiest u De Watermolen!