Zwemvijver prijs

Mooiste vijver van de buurt

Heeft u graag de mooiste waterpartij van de buurt voor een scherpe zwemvijver prijs? Die ook nog eens volledig past bij uw wensen en tuin? Dan zit u goed bij de professionals van De Watermolen. Wij hebben maar liefst 30 jaar ervaring op zak en kunnen u als geen ander advies geven over filters, materialen en de bijbehorende prijs. Dankzij onze vaste werkwijze weet u precies waar u aan toe bent bij het ontwerp en de aanleg van uw zwemvijver. Dat is voor ons en voor u wel zo prettig!

Vaste en heldere werkwijze

Gaat u met ons in zee, dan gaan we volgens een aantal vaste stappen te werk. Zo beginnen we altijd met een intake, waarin u uw wensen bespreekt en wij de mogelijkheden benoemen. Aan de hand hiervan maken we een eerste ontwerp en offerte. In een tweede gesprek kunt u wijzigingen doorgeven. Vervolgens maken we een definitieve tekening en prijs opgave. Geeft u ons akkoord, dan gaan we op een afgesproken datum aan de slag en leveren we uw zwemvijver netjes op tijd op.

Meer dan scherpe zwemvijver prijs

Wij vinden dat een vijver om in te zwemmen voor iedereen toegankelijk moet zijn, of u nu een particulier bent met een tuin of een ondernemer met een groot bedrijventerrein en landgoed.

Daarom berekenen wij altijd een scherpe zwemvijver prijs, zodat u bij ons nooit meer betaalt dan nodig. Maar dat is nog niet alles:

  • U bent bij ons verzekerd van 30 jaar kennis en ervaring.
  • Wij helpen u graag en voorzien u met plezier van vrijblijvend advies.
  • Vooraf weet u precies wat de prijs precies is (dus geen vervelende verrassingen).
  • U heeft de keuze uit vele materialen voor de randafwerkingen, zoals natuursteen of rvs.
  • Bij ons krijgt u altijd maatwerk dat past bij de rest van uw tuin en voldoet aan uw wensen.

zwemvijver prijs

Duurzaam voor jarenlang plezier

Het onderhoud van een zwembad is aan de prijs, omdat u steeds opnieuw chloorderivaten moet aanschaffen en gebruiken om het water schoon te houden. Kiest u voor uw zwemvijver voor een ecologisch helofytenfilter op basis van planten, dan hoeft u na aanschaf geen kosten meer te betalen. Het is een onderhoudsvrij filter, omdat het simpelweg niet kan verstoppen. Ook de andere materialen van de zwemvijver zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat u er wel 20 tot 30 jaar plezier van heeft!

Interesse? Neem contact op!

Heeft u interesse in een zwemvijver van ons, maar wilt u eerst weten wat de prijs is? Of wilt u graag weten hoe wij een zwemvijver aanleggen? Wat u ook wilt weten, wij vertellen u graag meer. Hiervoor kunt u bellen naar 0315-325626. Of stuur een e-mail naar info@zwemvijverexpert.nl . U mag ook een bericht versturen via ons online contactformulier dat u op onze website vindt. Wij zullen vlug antwoorden en u meer vertellen over onder meer de zwemvijver prijs en de mogelijkheden.