Zwemvijver maken

Maatwerk voor uw zwemvijver

Wilt u door de specialisten van De Watermolen een zwemvijver laten maken? Dan gaan we met plezier voor u aan de slag. Wilt u een grote en romantische waterpartij? Of wilt u liever een moderne en strakke vijver door ons laten maken? Wat uw wensen ook zijn, wij houden hier zoveel mogelijk rekening mee. Onze experts vertellen u graag wat er haalbaar is in uw specifieke situatie. Daarbij denken we ook aan de veiligheidseisen en proberen we zo duurzaam als het kan te werken.

Als we voor u aan de slag gaan

In de loop der jaren hebben we een vaste werkwijze ontwikkeld. Zo weten wij precies welke stappen al gezet zijn en wat de volgende is. Onze werkwijze leggen we hieronder aan u voor:

  • In een vrijblijvend kennismakingsgesprek hebben we het over uw wensen en verwachtingen.
  • Daarna maken wij een ontwerp en stellen we een voorlopige offerte op.
  • We spreken nogmaals af om de offerte en het ontwerp door te nemen. Uiteraard kunt u nog aanpassingen doen.
  • Vervolgens sturen we u een definitieve offerte, die u mag gaan goedkeuren.
  • Met uw akkoord beginnen we op de geplande datum met onze werkzaamheden.

Veilig en duurzaam

Wanneer wij een zwemvijver maken, dan denken we ook goed na over de veiligheid en duurzaamheid van de waterpartij. Zo hangen we geen pompen of elektrische kabels in het water om eventuele problemen te voorkomen. Dat is wel zo veilig. En bij voorkeur kiezen we voor een helofytenfilter, waarbij moerasplanten het water in de zwemvijver zuiveren. Door voor dit natuurlijke waterfiltersysteem te kiezen, heeft u minder onderhoud aan uw zwemvijver en hoeft u minder tot geen onderhoudskosten te maken.

Laat ons uw zwemvijver maken

U kunt zelf ook aan de slag gaan om een zwemvijver in uw tuin aan te leggen. Maar kunt u zoveel zand uitgraven of het juiste filter kiezen? En wanneer u een ander bedrijf inschakelt, dan profiteert u niet van het volgende dat wij u te bieden:

  • Wij houden ons aan de afspraken die wij maken.
  • U profiteert bij ons van 25 jaar kennis van dit vakgebied.
  • Dankzij duurzame materialen gaat een vijver lang mee.
  • We geven altijd vrijblijvend advies voor we een offerte maken.
  • Vooraf weten u precies wat de kosten voor de vijver zijn.

zwemvijver maken

Vragen? Bel ons: 0315-325626

Een zwemvijver heeft vele voordelen ten opzichte van een klassiek zwembad. Zo kunt u het gehele jaar van zwemvijvers genieten: ’s zomers kunt u erin zwemmen en in de winter geniet u van de natuurlijke en groene waterplas. Meer weten over de voordelen of de mogelijkheden? Vraag het ons gerust. U kunt telefonisch vragen stellen (0315-325626), per mail (info@zwemvijverexpert.nl ) of via ons online contactformulier op deze site. Wij vertellen u graag meer over onze opties om voor u een zwemvijver te maken!