Zwemvijver kosten

Voor de mooiste zwemvijvers

Wilt u graag een mooie natuurlijke waterpartij in uw tuin, maar wilt u weten wat deze zwemvijver u gaat kosten? Neem dan eens contact op met de vakmannen van De Watermolen. Wij leggen al meer dan 25 jaar de mooiste zwemvijvers aan. Hierbij houden we scherp de wensen van onze klanten in het oog. Ook denken we goed aan de veiligheidseisen. Zo hangen we geen pompen in het water van de zwemvijver en zijn ook elektriciteitskabels gescheiden van het zwemwater. Dit hoeft ons geen moeite te kosten, maar is wel zo veilig voor u en uw zwemgasten.

Zwemvijver: steeds populairder

Of u nu een particulier bent of een eigen bedrijf heeft, steeds vaker wordt gekozen voor zwemvijvers. En dat heeft een aantal redenen. Zo is het onderhoud minimaal en zijn de kosten voor het aanleggen goedkoper dan bij een klassiek zwembad. Bovendien is het in iedere tuin goed te integreren en naar smaak in te richten. Wilt u bijvoorbeeld een ondiep deel, zodat kleine kinderen hier kunnen zwemmen? Dan is dat geen enkel probleem. Ook kunt u het hele jaar door van de zwemvijver genieten: ’s zomers zwemt u erin en in de winter is het een lust voor het oog.

Bespaar met helofytenfilter

Om het water van een klassiek zwembad goed te houden, zijn chloorderivaten nodig. Geen wonder dat het in een zwembad altijd sterk naar chloor ruikt. In onze zwemvijvers werken we graag met een helofytenfilter. We plaatsen dan helofyten of moerasplanten aan het oppervlak. Die zorgen voor een zuiver water. Bijkomende voordelen zijn dat het niet kan verstoppen, er heel natuurlijk uitziet en ook nog eens goed is voor mens en milieu. Door eenmalig dit unieke filtersysteem te laten plaatsen, kunt u veel bijkomende kosten besparen.

Wij bieden u net wat meer

Onze werkwijze is vast en duidelijk. Vooraf nemen we uw wensen en verwachtingen door, evenals het ontwerp en de offerte. U weet dus vooraf wat de zwemvijver gaat kosten. Deze heldere werkwijze is niet de enige reden om voor ons te kiezen, want we hebben u nog meer te bieden:

  • Maatwerk dat voldoet aan uw wensen
  • 25 jaar vakmanschap voor het beste resultaat
  • Hoogwaardige materialen die lang meegaan
  • Scherpe prijzen voor ons werk (aanleg en onderhoud)
  • Vrijblijvend advies over de vele mogelijkheden en kosten

Zwemvijver kosten

Weten wat uw zwemvijver gaat kosten?

Ziet u een zwemvijver van onze vakmensen wel zitten? Wilt u graag weten wat er in uw specifieke situatie mogelijk is? Neemt u dan gerust contact op met ons via 0315-325626 of via info@zwemvijverexpert.nl . Afhankelijk van uw vraag en situatie kunnen we wellicht al een voorzichtige indicatie van de kosten geven. Voor de zwemvijver van uw dromen bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen ons goed voorstellen dat u vooraf wil weten dat we de zwemvijver gaat kosten, dus dit nemen we altijd door om vervelende verrassingen te voorkomen.