Zwemvijver Zevenaar

Een zwemvijver laten aanleggen

De Watermolen is al ruim 25 jaar dé expert op het gebied van het aanleggen van zwemvijvers in Zevenaar en omgeving. Heeft u besloten om een vijver aan te leggen om zo meer van uw tuin te genieten? Schakel dan onze specialist in. Wij staan voor u klaar als het gaat om ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de natuurlijke zwemvijver in Zevenaar. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe wij werken

Heeft u uw ontwerp al helemaal uitgewerkt? Of heeft u juist nog geen idee wat voor soort vijver u wilt? Onze mensen komen graag bij u langs in Zevenaar om de mogelijkheden met u te bespreken en uw tuin te bekijken. Op basis van dit inzicht wordt er een ontwerp gemaakt en krijgt u ook een voorlopige factuur. U weet precies wat de zwemvijver prijs is. Bent u tevreden over het design? Dan gaan wij de vijver aanleggen.

Waarom u voor ons kiest

Heldere communicatie vinden wij erg belangrijk. Wij zullen u van ontwerp tot uitvoering in Zevenaar op de hoogte houden. Maar dat is niet alles. Wij:

  • Leveren tegen een scherpe prijs
  • Werken uitsluitend met mensen die het vak verstaan
  • Kunnen voor u snel leveren in Zevenaar
  • Werken met duurzame materialen

Uw adres voor onderhoud

Duurzaamheid vinden wij erg belangrijk voor uw zwemvijver. Wij werken met de beste materialen die jaren meegaan. Zo zult u geen hout aan de binnenkant van de zwemvijver zien, omdat dit maar enkele jaren goed blijft. Onze materialen zorgen ervoor dat uw vijver ruim 20 tot zelfs 30 jaar goed blijft. Onderhoud is natuurlijk van groot belang. Wij weten met de juiste planten het water in perfecte staat te houden. Wilt u dat wij regelmatig onderhoud plegen aan uw zwemvijver in Zevenaar? Bel ons voor de mogelijkheden.

De vier voordelen van een zwemvijver in Zevenaar

Het hebben van een zwemvijver heeft vele voordelen:

  1. U kunt een duik nemen in uw privézwembad
  2. Er kunnen ook vissen in worden gehouden
  3. U heeft weinig onderhoud en ook kunnen wij u dit helemaal uit handen nemen
  4. Uw vijver is milieuvriendelijk en heeft een lange levensduur

Bent u overtuigd van de meerwaarde van een vijver in uw tuin? Laat deze zwemvijver aanleggen door de vakmensen van De Watermolen.

Zevenaar

Bel ons gerust

Wilt u graag een afspraak maken voor zwemvijvers aan te laten leggen in Zevenaar? Dan kunt u een afspraak maken via de e-mail op info@zwemvijverexpert.nl of via de telefoon op 0315-325626. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor een zwemvijver in Zevenaar.