Zwemvijver Wageningen

Eigen zwemvijver in Wageningen?

Wilt u aankomende zomer uw eigen zwemvijver in Wageningen in uw tuin? Dan realiseert De Watermolen dit voor u. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van zwemvijvers en andere watercreaties. Ons bedrijf werkt enkel met echte vakmannen die over de juiste kennis beschikken. Zij kunnen dan ook een prachtige ecologische zwemvijver in Wageningen voor u aanleggen. Meer weten? Neem contact met ons op en kom meer te weten over onze scherpe zwemvijver prijs.

Geniet van schoon en kraakhelder zwemwater

Geen zwemvijver is hetzelfde. Verschillende elementen zijn hierop van invloed. Zo spelen het ontwerp en de vorm mee,. Maar ook het water waarmee de zwemvijver wordt gevuld, is van grote invloed op het type vijver. Elke stad heeft weer ander leidingwater. Zo heeft Wageningen weer heel ander water dan andere steden in het land. Ook kunnen de zuurgraad en het nitraatgehalte in het water verschillen per stad. Als wij een natuurlijke zwemvijver voor u ontwerpen en aanleggen, houden wij rekening met al deze factoren. Hierdoor kunnen wij een vijver aanleggen met een filter dat helemaal op uw omgeving is aangepast. Het water blijft zo altijd schoon en kraakhelder. U geniet dan ook jarenlang van uw zwemvijver.

Ontdek ons unieke filtersysteem

Wij hechten veel waarde aan schoon en helder water. Dit geldt ook voor onze zwemvijvers in Wageningen. Om dit te bereiken, plaatsen wij helofytenfilters in de vijvers. Dit zijn natuurlijke filters die het water continu zuiveren. Er zijn hier twee soorten van:

  • Het klassieke filter: hier heeft u slechts een paar jaar plezier van. De eerste jaren werkt het filter prima, maar daarna begint het systeem gebreken te vertonen. Het filter kan dan het zand en vuil niet meer goed verwerken, waardoor het zich gaat ophopen. Binnen maximaal 8 jaar is deze filter dus helemaal verstopt. De waterkwaliteit gaat dan flink achteruit.
  • De Watermolen legt ecologische zwemvijvers aan met het innovatieve Mönch®filter. Dit filtersysteem werkt bijna hetzelfde als een klassieke filter, maar heeft ook nog een doorspoelfunctie. Het filter raakt minder snel verstopt en gaat jaren mee. Dankzij ons unieke filtersysteem kunt u jarenlang van uw zwemvijver in Wageningen genieten.

zwemvijver Wageningen

Wanneer kunnen wij uw vijver aanleggen?

Wilt u meer weten over onze zwemvijvers? Of wilt u dat wij een zwemvijver aanleggen voor u? Maak dan snel eens een afspraak met ons voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar via op 0315-325626 of stuur een e-mail naar info@zwemvijverexpert.nl . Ook kunt u ons bereiken via het online contactformulier op de website. Zodra wij uw bericht hebben ontvangen, nemen wij contact met u op. Voor een zwemvijver in Wageningen moet u bij ons zijn.