Zwemvijver Velp

Unieke zwemvijver in Velp

Wilt u deze zomer in uw eigen zwemvijver in Velp zwemmen? Dan maakt De Watermolen dit mogelijk voor u. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en aanleggen van ecologische vijvers, die over een uniek biologisch filtersysteem beschikken. Dankzij dit systeem blijft de waterkwaliteit altijd optimaal. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie over onze zwemvijvers in Velp.

Ecologische zwemvijvers

Al meer dan twintig jaar maken wij ecologische zwemvijvers. Inmiddels zijn wij marktleider en maken wij tal van vijvers. Wij zijn dan ook een echte specialist. Bij ons kunt u terecht voor zowel een architectonische als een ecologische zwemvijver in Velp. Als wij een vijver voor u aanleggen, dan bent u ervan verzekerd dat u altijd schoon en helder zwemwater heeft. Op al onze projecten zit daarom een garantie van honderd procent op de helderheid van het vijverwater.

Wat bieden wij u?

Wij kunnen voor u een vijver aanleggen in Velp waar u in de zomer heerlijk in kunt zwemmen. Verder kunt u tijdens een mooie winter-, herfst- of lentedag natuurlijk ook tijd doorbrengen aan de rand van uw zwemvijver. Het is prachtig om de flora en fauna rondom de vijver te bewonderen. U geniet zo veel meer van het buiten zijn in uw tuin. Als wij een vijver aanleggen voor u, dan zorgen wij ervoor dat deze heel natuurlijk oogt en een wordt met het groen in uw tuin.
Dit doen wij onder meer door uw vijver in Velp te voorzien van het volgende:

Zwemvijver Velp

  • Een ecologische filter
  • Wij kunnen een zwemvijver aanleggen voor u in Velp die vrij is van chemicali├źn en chloor. Deze natuurlijke zwemvijver heeft het hele jaar door kraakhelder water
  • Een perfecte afwerking die bestaat uit natuursteen en andere natuurlijk materialen. Hierbij kunt u denken aan gras, zand en planten

Zwemvijver laten aanleggen? Neem contact met ons op

Wilt u een zwemvijver laten aanleggen in Velp? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over zwemvijvers en de zwemvijver prijs. Tijdens een afspraak bespreken wij de mogelijkheden met u. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0315-325626 of stuur een mail naar info@zwemvijverexpert.nl . Ook kunt u ons een bericht sturen via het online contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te plannen. Wanneer mogen we een zwemvijver in Velp bij u aanleggen?