Zwemvijver Utrecht

Graag een zwemvijver in Utrecht?

Wilt u een zwemvijver in Utrecht? Laat dit dan over aan de vakmensen van De Watermolen. Wij zijn al meer dan 25 jaar dé specialist op het gebied van zwemvijvers. Onze vakmensen ontwerpen een vijver voor u die helemaal aan uw wensen voldoet, zoals een ecologische vijver in Utrecht. Wij werken voor diverse klanten. Zo leggen wij zwemvijvers in Utrecht aan voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Hoe kunnen wij u helpen?

Ontdek onze klantvriendelijke service

De Watermolen staat bekend als een zeer servicegericht bedrijf. De wensen van onze klant staan centraal bij ons. Als u ons inzet voor een vijver in Utrecht, dan ontwerpen wij deze ook helemaal volgens uw wensen. Deze vijver is dan op maat gemaakt en past perfect bij de inrichting van uw tuin. Bij het ontwerpen en aanleggen van een zwemvijver volgen wij een vast stappenplan:

  • Tijdens een eerste intakegesprek bespreken wij uw wensen.
  • Als wij uw wensen in kaart hebben gebracht, maken wij een eerste ontwerp en stellen we een offerte op. Vervolgens bieden wij u deze aan.
  • Als u met de offerte akkoord gaat, plannen wij een tweede gesprek. Hierin bespreken wij het ontwerp met u en eventueel passen wij het aan. Als het design helemaal naar uw wens is, leggen wij een datum vast waarop wij uw zwemvijver aanleggen.
  • Zodra wij een datum hebben vastgelegd, wordt de definitieve offerte opgesteld.
  • Op de geplande datum beginnen wij met de vijver aanleggen.

Zwemvijver Utrecht

Altijd zwemmen in kraakhelder water

Als wij een ecologische zwemvijver ontwerpen en bouwen, denken wij ook aan de duurzaamheid. Zo maken wij een natuurlijke zwemvijver waar u tientallen jaren plezier van heeft. Deze vijver in Utrecht is gemaakt van degelijk, sterk materiaal. Dit geldt ook voor de afdichting. Hierdoor gaat de vijver wel 20 tot 30 jaar mee. Wij maken geen gebruik van zwembadpompen die snel verstopt raken, maar gebruiken natuurlijke zwemvijverfilters die het vuil en het zand goed aan kunnen en het water optimaal zuiveren. Wij garanderen u dan ook altijd een zwemvijver met kraakhelder water.

Ook een zwemvijver in Utrecht?

Droomt u ook van een zwemvijver in uw tuin in Utrecht? En wilt u graag meer weten over de mogelijkheden en onze scherpe zwemvijver prijs? Dan kunt u natuurlijk even contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden wij u bieden. U kunt ons bereiken via 0315 – 325 626 of mail naar info@zwemvijverexpert.nl . Wij gaan graag aan de slag met uw zwemvijver in Utrecht.