Zwemvijver Rozendaal

Zwemvijver in Rozendaal?

Denkt u erover om een zwemvijver in Rozendaal te laten aanleggen? Dan bent u bij ons helemaal op de juiste plek. Bij De Watermolen staan wij graag voor u klaar om u te adviseren in uw keuze voor een zwemvijver. Als wij een zwemvijver aanleggen voor u, dan houden wij niet alleen rekening met uw wensen in Rozendaal, maar letten wij ook op duurzaamheid. Wij willen namelijk dat u nog heel wat jaren van uw natuurlijke zwemvijver kunt genieten in uw tuin in Rozendaal. Om deze reden maken wij enkel gebruik van duurzame materialen welke een levensduur hebben van 20 tot 30 jaar.

Een kraakheldere zwemvijver

Als ervaren bedrijf weten wij dat iedere vijver weer anders is. Dit heeft niet alleen te maken met het ontwerp, maar ook met het water waarmee de vijver gevuld wordt. Ook de waterkwaliteit is namelijk van invloed op de manier waarop wij uw vijver aanleggen. Zo is het water in Rozendaal weer anders dan elders in het land. De planten in het filter worden aangepast op het water, zodat uw vijverwater kraakhelder is. Gelukkig werken wij enkel met ervaren medewerkers die de juiste kennis in huis hebben. Zij kunnen dan ook een natuurvijver aanleggen die helder is en ook zo blijft.

Natuurlijke zwemvijvers in Rozendaal

Wij vinden dat schoon water heel belangrijk is. Dit geldt ook voor een ecologische zwemvijver in Rozendaal. Om deze reden maken wij bij De Watermolen gebruik van helofytenfilters. Dit zijn dé filters voor natuurlijke zwemvijvers. Er zijn twee soorten natuurlijke filters:

  • De klassieke filter: Deze functioneert de eerste jaren goed, maar toont daarna enkele gebreken. Zo kan het filtersysteem niet al het vuil en zand verwerken, waardoor dit zich gaat ophopen. Binnen 3 tot 8 jaar is het systeem helemaal verstopt. Hierdoor gaat de waterkwaliteit achteruit en wordt het gevaarlijk om in het water te zwemmen.
  • Mönch®filter. Dit innovatieve filtersysteem werkt hetzelfde als de klassieke filter, maar beschikt nog over een doorspoelfunctie. Hierdoor raakt de filter veel minder snel verstopt en gaat deze jaren mee. Het Mönch®filter is een uniek doorspoelsysteem dat staat voor glashelder water.

Zwemvijver Rozendaal

Meer weten? Neem contact met ons op

Meer weten over onze zwemvijver prijs? Of wilt u een zwemvijver op maat laten ontwerpen? Neemt u dan gerust eens even contact met ons op voor meer informatie over een vijver aanleggen in Rozendaal. Wij staan graag voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken op 0315-325626 of stuur een e-mail naar info@zwemvijverexpert.nl . Zodra wij uw bericht hebben ontvangen, reageren wij op uw vraag. Wij verzekeren u in ieder geval dat u voor het aanleggen van uw zwemvijver in Rozendaal op de juiste plek bent bij De Watermolen.