Zwemvijver Renkum

Wij leggen uw zwemvijver aan

Wilt u graag een zwemvijver in Renkum laten plaatsen? De Watermolen is al ruim 25 jaar de expert op het gebied van ontwerpen, installeren en onderhouden van vijvers in Renkum en omgeving. Wij werken uitsluitend met duurzame materialen. Dat betekent dat uw zwemvijver zo’n 20 tot zelfs 30 jaar meegaat.

Het ontwerp van uw zwemvijver in Renkum

Heeft u al een bepaald ontwerp zwemvijver in gedachten? Gaat u voor rond, vierkant of liever een ander model? Of wilt u zich juist laten inspireren? Dan bent u bij De Watermolen aan het juiste adres. Wij komen graag naar u toe in Renkum om de mogelijkheden van te bespreken. U kunt uw wensen aan ons doorgeven, zodat wij daar tijdens het ontwerp rekening mee kunnen houden. Als u tevreden bent over het ontwerp, gaan wij voor u aan de slag. U zult ook een voorlopige prijsopgave krijgen, zodat u weet wat de zwemvijver prijs gaat worden. Geen verrassingen voor u als wij de vijver aanleggen!

Afwerking is belangrijk

De afwerking van de natuurlijke zwemvijver vinden wij ontzettend belangrijk. Een netjes afgewerkte vijver zal een lust voor het oog zijn in Renkum. Daarom kunt u bij ons kiezen uit verschillende afwerkingen, zoals:

  • Verschillende soorten natuursteen
  • Afwerking door gras en zand in en rond zwemvijvers
  • Afwerking met rvs ook mogelijk

Wij garanderen u dat uw zwemvijver in Renkum lang meegaat. Door het gebruik van duurzame producten kunt u tientallen jaren genieten van de flora en fauna in uw tuin.

Renkum

Vertrouw op de kennis van De Watermolen

Ga niet zelf aan de slag met het plaatsen van een waterpartij, maar laat het werk aan vakmensen over. Wij weten precies waar we op moet letten als we een zwemvijver aanleggen. Wij zorgen ervoor dat uw wensen worden uitgevoerd. Als u voor ons kiest, dan garanderen wij u:

  • Maatwerk door onze vakmensen
  • Snelle levering en plaatsing in Renkum
  • Gebruik van duurzame materialen
  • Diverse soorten filters en vijvers in ons assortiment
  • Korte communicatielijnen

Bent u overtuigd van ons kunnen en wilt u graag een zwemvijver door een expert laten aanleggen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak in Renkum.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Wilt u graag weten wat de prijs gaat worden? Dan kunnen wij u een vrijblijvende offerte sturen. Ook als u alleen een brochure wilt ontvangen, is dat uiteraard mogelijk. U kunt ons een e-mail sturen naar info@zwemvijverexpert.nl of bellen naar 0315-325626. Onze mensen staan voor u klaar om uw zwemvijver in Renkum aan te leggen.