Zwemvijver Loenen

Ruim een kwart eeuw dé specialist in zwemvijvers!

Wilt u graag een zwemvijver in Loenen? Dan bent u hiervoor bij De Watermolen helemaal op de juiste plek. Wij zijn al meer dan een kwart eeuw actief in het aanleggen van zwemvijvers. Zo kunt u kiezen voor een natuurlijke zwemvijver, maar ook voor een architectonische vijver in Loenen. Wij leggen zwemvijvers in Loenen aan voor zowel particulieren als bedrijven. Op welke wijze kunnen wij u helpen?

Waarvoor u bij ons terechtkunt

Als servicegericht bedrijf hechten wij veel waarde aan klanttevredenheid. Uw wensen staan bij ons dan ook centraal. Als u ons inschakelt voor een zwemvijver in Loenen, dan ontwerpen wij deze geheel op maat voor u. Wanneer wij een zwemvijver aanleggen voor u, dan volgen wij hierbij een bepaald stappenplan. Onze werkwijze is als volgt:

  • Wij nodigen u eerst uit voor een intakegesprek, waarin wij uw wensen en behoeften bespreken.
  • Naar aanleiding van het intakegesprek stellen wij een offerte op en bieden wij u deze aan.
  • Als u met de offerte akkoord gaat, plannen wij een tweede afspraak. Tijdens dit gesprek bespreken we het ontwerp en worden er aanpassingen gemaakt. Vervolgens spreken we af wanneer we de zwemvijver aanleggen.
  • Zodra de startdatum bekend is, stellen wij een definitieve offerte op.
  • Wij beginnen dan op de geplande datum met de vijver aanleggen.

Zwemvijver Loenen

Veiligheid is het belangrijkste

De Watermolen draagt veiligheid hoog in het vaandel. Veilig werken is een absolute vereiste bij ons bedrijf nabij Loenen. Zo zorgen wij er altijd voor dat uw zwemvijver veilig geplaatst wordt. Dit houdt in dat het water en de elektriciteit van elkaar gescheiden zijn. In onze zwemvijvers in Loenen plaatsen wij bijvoorbeeld nooit elektrische kabels. Ook installeren we geen pomp in uw vijver. Hierdoor blijven water en elektriciteit gescheiden en ontstaat er geen gevaar.

Wilt u een zwemvijver in Loenen?

Wilt u graag een zwemvijver in uw tuin in Loenen? Of wilt u meer weten over de zwemvijver prijs? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie. Een van onze adviseurs bespreekt graag met u wat de mogelijkheden zijn en hoe wij u verder kunnen helpen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0315-325626 of stuur een e-mail naar info@zwemvijverexpert.nl . Wij zullen uw bericht natuurlijk zo snel mogelijk beantwoorden. Wij gaan zo snel mogelijk met uw zwemvijver in Loenen aan de slag.