Zwemvijver Lochem

Al 25 jaar hét adres voor zwemvijvers

Voor een zwemvijver in Lochem kunt u terecht bij de specialisten van De Watermolen. Al meer dan 25 jaar leggen wij zwemvijvers aan in Nederlandse tuinen (en soms ook over de grens). Wij kunnen een natuurlijke zwemvijver voor u ontwerpen en plaatsen, maar wilt u in Lochem liever een architectonische waterpartij? Dan is dat bij ons geen enkel probleem. Voor zowel particulieren als ondernemers/bedrijven gaan we graag aan de slag. Starten we binnenkort ook bij u?

Zo werken wij

Na 25 jaar in dit vakgebied werkzaam te zijn, hebben we een eigen werkwijze ontwikkeld. Daarbij staat het ontwerpen van een zwemvijver in Lochem op basis van uw wensen centraal. Gaan we een zwemvijver aanleggen, dan werken we doorgaans als volgt:

  • We nemen uw wensen en verwachtingen door in een intakegesprek.
  • Vervolgens maken we een offerte, zodat u vooraf de zwemvijver prijs weet.
  • Daarna plannen we een tweede gesprek in, waarin we het ontwerp bespreken. U kunt nog aanpassingen doen en we stellen de begindatum vast.
  • Wij maken een definitieve offerte. Het is aan u om akkoord te geven.
  • Bent u akkoord, dan beginnen we op de geplande datum in Lochem met de vijver aanleggen.

Veiligheid staat hoog in het vaandel

Water en elektriciteit, het is geen goede combinatie. Maar in een zwembad of zwemvijver ontkomt u er niet aan. Zo zult u pompen, filters en wellicht ook lampen geïnstalleerd willen hebben. Daarom geven we u in Lochem ook advies over de veiligheid. Onze gebruikelijke werkwijze is om het water en de elektriciteit waar mogelijk van elkaar te scheiden. Op die manier kan er zo min mogelijk misgaan. We plaatsen bijvoorbeeld geen elektrische kabels of pomp in zwemvijvers.

5 redenen voor onze zwemvijver in Lochem

U kunt natuurlijk ook een ander inschakelen voor uw waterpartij in Lochem. Maar daarmee doet u uzelf en uw portemonnee tekort. Kies ons vanwege de volgende redenen:

  1. Vooraf weet u precies wat de zwemvijver prijs is (dus geen vervelende verrassingen).
  2. Dankzij hoogwaardige materialen gaat een zwemvijver 20 tot 30 jaar mee.
  3. Kiest u een plantenfilter, dan is dit heel natuurlijk (voor een natuurlijke zwemvijver).
  4. Wij hebben maar liefst 25 jaar aan ervaring en kennis in huis.
  5. Ook geven we u graag vrijblijvend advies en zorgen we altijd voor maatwerk.

Lochem

Graag vrijblijvend meer informatie?

Heeft u interesse in een zwemvijver van ons en wilt u graag eerst meer informatie? Dan helpen we u met plezier vrijblijvend verder in Lochem. U zit dus nog nergens aan vast. Neem bijvoorbeeld telefonisch contact op door te bellen naar 0315-325626. Of stuur ons een e-mail naar info@zwemvijverexpert.nl. U mag ook een bericht achterlaten en ons contactformulier op de site invullen. We zullen spoedig reageren. Onze experts hopen snel bij u een zwemvijver in Lochem te mogen plaatsen!