Zwemvijver Hengelo

De Watermolen installeert uw vijver

Wilt u een zwemvijver in Hengelo? Ga dan vooral niet zelf aan de slag, maar laat het door experts doen. Dan scheelt u een hoop tijd en als u de vakmensen van De Watermolen inschakelt, weet u dat uw zwemvijver vakkundig wordt geïnstalleerd in Hengelo. Wij kunnen voor u een ontwerp maken, de zwemvijver aanleggen en het onderhoud plegen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar en kunt u genieten van de flora en fauna in uw tuin.

Wat De Watermolen biedt

Heeft u al tijden een mooi ontwerp voor uw natuurlijke zwemvijver in gedachten? Wij horen graag wat uw wensen en eisen zijn. Ook als u nog geen idee heeft wat voor vijver u wilt laten plaatsen, dan helpen wij u graag verder. Als u ons inschakel, komen wij graag bij u langs in Hengelo om uw tuin te bekijken, ontwerpen met u door te nemen en de voorlopige zwemvijver prijs te bespreken. Zo weet u wat u kunt verwachten. Zodra u akkoord gaat, gaan wij voor u aan de slag om uw droom werkelijkheid te maken.

Uw eigen zwemvijver in Hengelo

Wat is er nou heerlijker dan een duik nemen in uw eigen zwembad, niets toch? Wij hebben de voordelen van een eigen zwemvijver in Hengelo voor u op een rijtje gezet:

  • U kunt ieder moment van de dag een duik nemen in de zwemvijver
  • U heeft uw eigen privézwembad
  • Het onderhoud is minimaal
  • Volledig naar uw behoefte worden gebouwd
  • Bijvoorbeeld met een ondiepe zwemzone voor kinderen
  • Er kunnen ook vissen in worden gehouden

Bent u overtuigd? Laat het ons weten en wij komen de vijver aanleggen in Hengelo.

Hengelo

Veiligheid is van groot belang

Wij vinden veiligheid voor uw zwemvijver in Hengelo ontzettend belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat uw water aan alle eisen voldoet. Wij weten als geen ander dat water en elektriciteit nooit samengaan. In en rond de zwemvijvers zullen deze twee dus ook niet met elkaar in aanraking komen. Zo kunt u met een gerust hart een duik nemen in het water in Hengelo!

Stuur ons een e-mail

Wilt u een brochure aanvragen voor meer informatie over een zwemvijver? Dan kunt u ons mailen op info@zwemvijverexpert.nl. Wij zijn ook telefonisch te bereiken via 0315-325626. Onze medewerkers staan u graag te woord en zullen voor u spoedig een afspraak plannen in Hengelo. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw zwemvijver in Hengelo.