Zwemvijver Heemstede

Wilt u een vijver in Heemstede?

Wilt u al een tijdje een zwemvijver in Heemstede? Dan kunnen de specialisten van De Watermolen hiervoor zorgen. Als vakkundig bedrijf leggen wij al meer dan 25 jaar zwemvijvers aan door heel Nederland. Wij kunnen dan ook een zwemvijver aanleggen bij u in Heemstede. Deze zwemvijver is geheel volgens uw wensen ontworpen en helemaal op maat gemaakt. Wij leggen dan ook een natuurlijke zwemvijver bij u aan die helemaal naar u wens is. Wanneer kunnen wij hiermee aan de slag voor u?

Wat bieden wij u?

U kunt bij ons terecht voor een zwemvijver in Heemstede. Bij mooi weer kunt u hier heerlijk in zwemmen. Daarnaast ziet deze vijver er zeer natuurlijk uit. De waterpartij versmelt dan ook met het mooie groen in uw tuin. Dit doen wij onder meer met de volgende producten:

  • Een ecologische filter
  • Een ecologische vijver
  • Een unieke randafwerking

Zwemvijver Heemstede

Wij bieden u verschillende randafwerkingen. Deze kunnen wij op uw zwemvijver afstemmen. Als u wilt weten welke mogelijkheden er zijn dan informeren wij u hier graag over. Neem gerust even contact met ons op en wij helpen u graag in Heemstede.

Genieten van een luxe zwemvijver

De Watermolen vindt dat schoon water voor uw zwemvijver in Heemstede belangrijk is. Wij maken dan ook gebruik van een innovatief filtersysteem waarmee het zwemwater van uw vijver continu wordt gezuiverd. Onze helofytenfilters zijn dé filter voor onze natuurlijke zwemvijvers. Hiermee blijft het water kraakhelder en vrij van vuil en zand. Het water wordt op een natuurlijke wijze gefilterd. Aan het oppervlak van het filter bevinden zich moerasplanten. Hier wordt het zwemwater doorheen gepompt en gezuiverd. Zo wordt het biologisch afval uit het zwemwater verwijderd en blijft het water schoon en helder. Wij leggen zwemvijvers in Heemstede met de Mönch®filter aan. Dit is een uniek doorspoelsysteem dat door ons eigen bedrijf is ontworpen. Het staat garant voor superkwaliteit.

Mogen wij uw vijver aanleggen?

Wilt u genieten van uw eigen vijver in Heemstede? Vraag dan vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. U weet dan snel waar u op kunt rekenen en wat de zwemvijver prijs is. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u altijd even bellen naar 0315-325626, stuur een e-mail naar info@zwemvijverexpert.nl of neem contact met ons op via het online contactformulier. Zodra wij uw bericht hebben ontvangen, krijgt u een reactie. Wij leggen graag een zwemvijver in Heemstede voor u aan.