Zwemvijver Harderwijk

Wij fleuren uw tuin op met zwemvijvers

De Watermolen kan voor u een zwemvijver in Harderwijk installeren. Kijkt u al heel lang tegen het grote groene grasveld aan en wilt u eens een keer wat anders met uw tuin? Uw tuin zal weer een lust voor het oog worden. Gaat u voor een klassieke natuurlijke zwemvijver? Of juist voor modern? Wij komen graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Bel ons gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken in Harderwijk. Wij zijn dé expert in zwemvijver aanleggen.

Al jaren dé zwemvijver expert in Harderwijk

Wij zijn al ruim 25 jaar expert in het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van zwemvijvers. Wij hebben al veel klanten tevreden achtergelaten met een prachtige tuin. Gaat uw hart uit naar een moderne vijver? Of kiest u liever voor een klassieke stijl? Wij komen graag bij u in Harderwijk kijken wat het beste bij uw tuin past. Op basis van het bezoek wordt er een schets gemaakt en tevens ontvangt u een voorlopige offerte. Zo weet u precies wat de zwemvijver prijs wordt. Als u akkoord gaat, kunnen wij binnen korte tijd uw droomtuin realiseren en de vijver aanleggen.

Kwaliteiten van De Watermolen

Wilt u kwaliteit in plaats van kwantiteit? Kies dan voor De Watermolen. Als u de keuze maakt voor ons in Harderwijk, krijgt u het volgende:

 • Een prachtige zwemvijver tegen een mooie prijs
 • Wij houden van duidelijke communicatie
 • Wij werken met de beste mensen
 • Uw wensen staan bij ons voorop
 • Wij kunnen uw vijver ook onderhouden
 • Wij garanderen een veilige zwemvijver in Harderwijk
 • Uw zwemvijver zal tientallen jaren meegaan

Zwemvijver Harderwijk

Het belang van duurzaamheid

Tijdens het vijver aanleggen bij u in Harderwijk houden wij rekening met de natuur en met uw portemonnee. Wij werken uitsluitend met de beste producten die voor langere tijd mee gaan. Zo wordt er aan de binnenkant van de vijver niet gewerkt met hout, want dat gaat maar een aantal jaren mee, maar met andere duurzame materialen. Uw zwemvijver zal 20 tot 30 jaar meegaan.

Waarom een zwemvijver in Harderwijk laten plaatsen?

Zes redenen waarom u voor een zwemvijver moet kiezen:

 1. U kunt in uw privézwembad in Harderwijk een duik nemen
 2. Ieder jaargetijde is de vijver prachtig en kunt u genieten
 3. Er kunnen zelfs vissen in houden
 4. Uw zwemvijver heeft weinig onderhoud nodig
 5. Veel goedkoper dan een klassiek zwembad
 6. Naar wens kunnen er ondiepere zwemzones worden gebouwd

Bel ons voor een afspraak

Bent u overtuigd en wilt u een vijver in de tuin? Dan kunt u een afspraak maken. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden en de wensen met u te bespreken. Bel ons op 0315-325626 of mail ons via info@zwemvijverexpert.nl. Wij plaatsen uw zwemvijver in Harderwijk.