Zwemvijver Garderen

Wilt u graag een vijver in de tuin?

Wilt u uw tuin verbouwen? En het liefst een tuin met een mooie zwemvijver in Garderen? De Watermolen kan u daarbij helpen. Wij zijn al ruim 25 jaar dé expert in het plaatsen en onderhouden van zwemvijvers in onder andere Garderen. Heeft u al in gedachten wat u precies wilt hebben? Dan kunt u al uw ideeën aan ons voorleggen. Wij gaan voor u aan de slag en zullen voor u een prachtige tuin opleveren.

Hoe wij te werk gaan

Wij denken graag met u mee. Heeft u al een idee voor een ontwerp voor uw zwemvijver? Wij maken een afspraak met u om uw wensen door te nemen. Wij kunnen u precies vertellen wat de mogelijkheden voor een zwemvijver in Garderen zijn. Daarna zullen wij voor u alle wensen op papier zetten en de schets aan u voorleggen. Tevens weet u dan ook wat het vijver aanleggen ongeveer gaat kosten.

Geen zwemvijver is hetzelfde

Geen vijver is hetzelfde. Dat ligt niet alleen aan het ontwerp en de vorm, maar ook aan het water waar de vijver in Garderen mee wordt gevuld. Iedere stad heeft ander leidingwater. In Arnhem kan het water zacht zijn, terwijl het in Garderen weer een andere structuur heeft. Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor elke waterkwaliteit ook een selectie waterplanten kunnen samenstellen. Zo blijft uw vijver schoon door de optimale waterkwaliteit. Zo kunt u genieten in uw vijver!

Welk design kiest u?

Kiest u voor een strak design, klassiek of modern? Wij overleggen graag met u wat er bij uw tuin in Garderen het beste past! Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom zullen wij uw natuurlijke zwemvijver netjes voor u afwerken. De vijverwand van de zwemvijver is namelijk zeer belangrijk. U kunt bij ons kiezen uit de volgende afwerking:

  • Keuze uit verschillende soorten natuursteen
  • Keuze uit natuurlijke materialen, zoals gras en zand
  • Afwerking kan ook met hardhout en rvs

zwemvijver Garderen

Wij bieden ook de mogelijkheid om stapstenen en vlonders neer te leggen en een brug te plaatsen. Wilt u dat graag dat wij uw zwemvijver aanleggen? Geef uw wensen door en wij houden daar rekening mee.

Het belang van duurzaamheid

De natuur is voor ons van groot belang, ook in Garderen. Wij houden daarom ook rekening met het milieu. De materialen die wij gebruiken zijn duurzaam en gaan wel tientallen jaren mee. De zwembadpompen die wij in de natuurlijke vijver gebruiken, hebben geen voorfilter die vaak verstopt zit, maar juist de originele pompen die het vuil wel kunnen verwerken!

Geïnteresseerd in een zwemvijver in Garderen?

Wilt u graag een vijver aanleggen in Garderen? Neem dan contact met ons op via 0315-325626 of info@zwemvijverexpert.nl. Wilt u weten wat de zwemvijver prijs is? Wij maken ook een heldere offerte voor u. Wij staan graag voor u klaar om uw tuin helemaal naar wens te maken met een mooie zwemvijver in Garderen!