Zwemvijver Deventer

Zwemvijver aanleggen in Deventer?

Zwemvijver in Deventer laten aanleggen? Ga dan naar De Watermolen. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van zwemvijvers, gewone vijvers en andere watercreaties. Wij leggen natuurlijke zwemvijvers aan, die vrij zijn van chloor en andere chemische stoffen. De vijvers zijn voorzien van een uniek filtersysteem, waardoor de waterkwaliteit altijd 100 procent is en het water kraakhelder. Benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over het aanleggen van een zwemvijver in Deventer.

Ons eigen filtersysteem

De afgelopen jaren hebben wij al honderden ecologische zwemvijvers aangelegd. Wij geloven in onze eigen ecologische filtersysteem en garanderen dan ook een garantie van 100 procent op de kwaliteit en de helderheid van het zwemwater.

Altijd een schone zwemvijver

Als wij een vijver aanleggen voor u in Deventer, dan doen wij dit niet zomaar. Hierbij kijken wij naar tal van factoren, zoals de ligging van uw tuin en uw woning. Daarnaast gaan wij ook na met welk soort water wij uw zwemvijver vullen. Zo is het water in Deventer weer anders dan in andere steden. Elke stad heeft namelijk een andere hardheid van het water. In de ene stad is het redelijk zacht, terwijl het in de andere weer vrij hard is. Daarnaast kunnen de zuurgraad en het nitraatgehalte in het water ook weer per plaats verschillen. De moerasplanten die wij in de ecologische filter gebruiken, passen wij hierop aan. Dankzij deze uitgekiende selectie van planten in het filtersysteem, blijft uw water altijd schoon en kraakhelder. Zo kunnen wij voor u de perfecte zwemvijver aanleggen.

Welke voordelen bieden wij u?

Als u wilt dat wij een vijver aanleggen voor u in Deventer, dan plaatsen wij hier de innovatieve Mönch®filter in. Dit filtersysteem biedt u tal van voordelen, zoals:

  • Een natuurlijke zwemvijver. Geen gebruik van chemicaliën of chloor
  • Altijd schoon water
  • Altijd kraakhelder water
  • Weinig onderhoud. U hoeft het filter slechts één keer per jaar schoon te spoelen
  • Duurzaamheid. Ons filtersysteem gaat jarenlang mee. Dit betekent dus dat u jarenlang van uw zwemvijver kunt genieten

zwemvijver Deventer

Meer weten over zwemvijvers? Bel ons

Wilt u graag meer weten over een ecologische zwemvijver in Deventer? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Tijdens een afspraak vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van het aanleggen van een vijver in Deventer. Ook komt u dan meer te weten over onze scherpe zwemvijver prijs. Wij zijn bereikbaar via 0315 – 325 626 of stuur een e-mail naar info@zwemvijverexpert.nl . Geniet u deze zomer nog van uw eigen zwemvijver in Deventer?