Zwemvijver De Bilt

Eigen zwemvijver in De Bilt?

Droomt u van een eigen zwemvijver in De Bilt? Maar wilt u wel een zwembad dat bij de inrichting van uw tuin aansluit? Dan is een natuurlijke zwemvijver van De Watermolen dé oplossing! Wij zijn al meer dan 25 jaar dé specialist op het gebied van zwemvijvers. Als u ons inschakelt voor een zwemvijver, dan maken wij deze helemaal op maat voor u. Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies wat er mogelijk is op het gebied van vijvers in De Bilt. Meer weten over de zwemvijver prijs? Vraag vandaag nog een offerte aan en geniet deze zomer in De Bilt van uw eigen prachtige zwemvijver.

Welke voordelen bieden wij u?

Natuurlijk bepaalt u het eindresultaat, maar wij kunnen u wel adviseren over de mogelijkheden die u in De Bilt heeft. Om een zo natuurlijke mogelijke vijver te realiseren, bieden wij u:

  • Een ruim aanbod van randafwerkingen. Zo kunt u kiezen uit natuursteen, gras, zand, planten, hardhout en rvs.
  • Een zwemvijver met een ecologische filter. Het filter houdt het water kraakhelder.
  • De mogelijkheid om te kiezen voor een stapelstenen, bloktreden of hardhouten vlonder. Hiermee creëert u een uniek en natuurlijk zwembad.
  • Een vijver met duurzame materialen van een hoge kwaliteit. Dankzij deze materialen heeft uw vijver een levensduur van 20 tot 30 jaar.
  • Een goede veiligheid. Zo werken wij alle elektriciteitskabels, materialen en apparatuur netjes weg en houden wij water en elektriciteit gescheiden.

Zwemvijver De Bilt

Een perfect eindresultaat

Als klantgericht bedrijf staan uw wensen bij ons centraal. Wanneer wij een zwemvijver aanleggen bij u in De Bilt, dan nemen wij uitgebreid de tijd voor u. In overleg met u ontwerpen wij de vijver. Voordat wij beginnen met de aanleg van de vijver, maken wij eerst een afspraak met u om uw wensen in kaart te brengen. Naar aanleiding van dit gesprek stellen wij een ontwerp op en sturen wij u een offerte toe. Als u hiermee akkoord gaat, plannen wij een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij het ontwerp met u door. U kunt dan nog wijzigingen aanbrengen. Vervolgens ontvangt u een definitieve offerte van ons voor uw zwemvijver in De Bilt. Wij streven er altijd naar om een perfect eindresultaat te leveren.

Meer weten over een vijver aanleggen? Bel ons!

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn in De Bilt voor een vijver aanleggen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0315-325626. Mailt u ons liever? Dan kan dit ook via info@zwemvijverexpert.nl . Of stuur ons een bericht via het online contactformulier op de website. U ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons. Leggen wij binnenkort uw zwemvijver in De Bilt aan?