Zwemvijver Blaricum

Al 25 jaar dé expert in zwemvijvers

Zou u graag een zwemvijver in Blaricum willen? Dan bent u bij De Watermolen aan het juiste adres. Wij zijn inmiddels al meer dan 25 jaar actief in het aanleggen van zwemvijvers. Dit kan een natuurlijke zwemvijver zijn, maar u kunt ook voor een architectonische vijver kiezen in Blaricum. Wij leggen niet alleen een vijvers bij particulieren aan, maar ook voor bedrijven verwezenlijken wij diverse waterpartijen. Hoe kunnen wij u helpen?

Hoe kunnen wij helpen?

Uw wensen staan bij ons centraal. Wij ontwerpen dan ook een zwemvijver in Blaricum die geheel op maat is voor u.

Wanneer wij een zwemvijver aanleggen, dan gaan wij altijd volgens een bepaald stappenplan te werken. Dat is voor u, maar ook zeker voor ons wel zo prettig. Onze werkwijze in Blaricum is als volgt:

  • Tijdens een intakegesprek bespreken wij uw wensen en verwachtingen.
  • Op basis daarvan berekenen we de zwemvijver prijs zijn en stellen wij een offerte op.
  • Daarna wordt een tweede gesprek ingepland, waarin het ontwerp wordt besproken en aanpassingen gemaakt kunnen worden. Ook wordt de begindatum vastgesteld.
  • Vervolgens maken wij een definitieve offerte.
  • Op de geplande datum beginnen wij met de vijver aanleggen.

zwemvijver blaricum

Veiligheid staat bij ons voorop

Wij hebben veiligheid bij De Watermolen hoog in het vaandel staan. Water en elektriciteit gaan immers niet goed samen. Veilig te werk gaan in Blaricum is dan ook een vereiste. Ook zorgen wij ervoor dat uw zwemvijver zo geplaatst wordt dat het water en de elektriciteit gescheiden zijn en blijven. Zo worden er bijvoorbeeld geen elektrische kabels in onze zwemvijvers in Blaricum geplaatst. Ook wordt de pomp niet in uw zwemvijver geïnstalleerd. Zo blijven water en elektriciteit te allen tijde gescheiden.

Graag een zwemvijver in Blaricum?

Zou u graag een zwemvijver willen? Of zou u eerst meer informatie willen ontvangen van ons? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u wat er mogelijk is en hoe wij u kunnen helpen in Blaricum. Telefonisch contact kunt u opnemen door te bellen naar 0315-325626. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@zwemvijverexpert.nl . Zodra wij uw bericht hebben ontvangen, zullen wij deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Wanneer gaan wij met uw zwemvijver in Blaricum aan de slag?