Zwemvijver Arnhem

Een perfecte zwemvijver in Arnhem

Bent u van plan om een zwemvijver in Arnhem aan te leggen? Ga hiervoor dan naar De Watermolen. Al ruim 25 jaar zijn wij dé specialist in zwemvijvers en andere waterpartijen. Wij beschikken dan ook over een ruime kennis en voldoende ervaring. Onze vakmensen kunnen een perfecte zwemvijver aanleggen voor u in Arnhem. Deze natuurlijke zwemvijver is op maat gemaakt en voldoet dan ook helemaal aan uw wensen. Meer weten? Neem dan nu contact met ons op.

Wat hebben wij u te bieden?

Wij kunnen de aanleg van uw zwemvijver in Arnhem u geheel uit handen nemen. Wij maken de waterpartij geheel naar wens. Hierbij kunt u kiezen uit onder andere de volgende producten:

  • Verschillende ecologische filters, die uw vijver op een natuurlijke wijze schoonhouden.
  • Diverse randafwerkingen, zoals hardsteen, tufsteen, gras, zand en planten. Verder behoren rvs en hardhout ook tot de mogelijkheden.
  • Wij kunnen uw vijver voorzien van accessoires, waaronder stapstenen of een brug

Zwemvijver Arnhem

Wilt u weten wat de kosten zijn om een zwemvijver aan te leggen in Arnhem? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie over de zwemvijver prijs. Wij staan u graag te woord.

Zwemmen in helder water

De Watermolen hecht veel waarde aan het milieu en duurzaamheid. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat uw vijver altijd van schoon water is voorzien. Om deze reden maken wij gebruik van een innovatief, ecologisch filtersysteem waarmee het water in uw vijver continu gefilterd wordt. Onze vijvers bevatten een helofytenfilter. Dit zijn dé filters voor ecologische zwemvijvers. Aan de onderkant van het helofytenfilter bevinden zich moerasplanten. Hier wordt het water doorheen gepompt en gefilterd. Dankzij deze filters blijft het water vrij van zand en ander vuil. Het afval wordt dus op een biologische wijze uit uw zwemvijver verwijdert en het water blijft altijd schoon en
helder.

Mogen wij snel uw vijver aanleggen?

Wilt u graag genieten van uw eigen zwemvijver in Arnhem? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij op het gebied van zwemvijvers bieden. U kunt een afspraak met ons maken door te bellen naar 0315-325626 of stuur een e-mail aan info@zwemvijverexpert.nl . Tevens kunt u ons benaderen via het online contactformulier. Wij nemen dan snel contact met u op om een afspraak te maken. Gaan wij binnenkort uw vijver aanleggen in Arnhem?