Zwemvijver Amersfoort

Wij zijn de vijverspecialist

Voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw zwemvijver in Amersfoort bent u bij De Watermolen aan het juiste adres. Al 25 jaar zijn wij dé expert op het gebied van natuurlijke zwemvijvers. Wilt u graag een modern of juist een klassiek model in uw tuin in Amersfoort? Geef al uw wensen en eisen aan ons door en wij zullen uw natuurlijke zwemvijver ontwerpen. Bel ons gerust voor een afspraak.

Hoe wij werken

Bent u nog op zoek naar het perfecte ontwerp voor uw zwemvijver in Amersfoort? Wij helpen u graag op weg. Onze vakmensen komen graag bij u lang in Amersfoort om te kijken wat er precies mogelijk is in uw tuin. Zij maken op basis van uw eisen en wensen een schets. Deze leggen wij aan u voor. Als u akkoord gaat, kunnen wij uw vijver aanleggen. U krijgt van ons ook een voorlopige offerte, zo weet u vooraf wat de zwemvijver prijs is.

Waarom een zwemvijver laten aanleggen

U droomt er al tijden van, maar het komt er maar niet van. Nu is de tijd om uw zwemvijver in Amersfoort aan te leggen. Het heeft vele voordelen. Zo:

  • Kunt u een duik nemen in uw eigen zwembad in de tuin in Amersfoort!
  • Heeft u minder hoge aanlegkosten dan een klassiek zwembad
  • Kunt u ook vissen houden in uw vijver
  • Heeft u minimaal onderhoud aan de zwemvijver

Wij zorgen ervoor dat u jaren plezier zult hebben van de zwemvijver in uw tuin.

Amersfoort

Onderhoud en duurzaamheid

Het onderhoud is ontzettend belangrijk. U wilt dat uw vijver zo lang mogelijk meegaat. Daarom werken wij met duurzame producten. In onze vijver is bijvoorbeeld geen hout terug te vinden, want dit gaat maar enkele jaren mee. Wij zorgen ervoor dat uw zwemvijver een levensduur heeft van zeker 20 tot 30 jaar. Onderhoud is daarom ook zeer belangrijk. Onze collega’s kunnen u informeren over de planten, die het water in de zwemvijvers helder houden. In elk deel van het land is de hardheid van het water weer anders en dat heeft een speciale aanpak nodig. Wilt u het onderhoud uitbesteden? Wij doen dat graag voor u in Amersfoort.

Afspraak regelen?

Wilt u graag een afspraak in Amersfoort met ons inplannen? Dat kan. U kunt via de e-mail een afspraak maken of een vraag stellen. Dat kan info@zwemvijverexpert.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken via 0315-325626. Een zwemvijver aanleggen? Schakel dan onze vakmannen in voor uw zwemvijver in Amersfoort.