Zwemvijver Amerongen

De Watermolen is de specialist in zwemvijvers

Altijd al een zwemvijver in Amerongen willen hebben? Dan is dit het moment om er één in uw tuin te laten plaatsen door De Watermolen. Wij zijn al ruim 25 jaar de expert in het aanleggen van een natuurlijke zwemvijver in Amerongen en omgeving. Onze vakmensen bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw tuin. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn de experts op het gebied van zwemvijvers!

Van idee tot zwemvijver

Heeft u al heel lang een ontwerp in gedachten voor een zwemvijver in Amerongen? Dan is het nu tijd om het op papier te zetten. Onze collega’s komen graag bij u langs om uw eisen en wensen met u te bespreken. Na de afspraak maken wij een ontwerp met een voorlopige offerte, zodat u precies weet wat de zwemvijver prijs is. Als u tevreden bent, dan gaan wij voor u aan de slag in Amerongen. Heeft u nog geen idee voor een ontwerp? Laat u dan informeren door onze collega’s.

Redenen om voor ons te kiezen

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen graag dat u lang van uw zwemvijver kunt genieten. De materialen die wij gebruiken, zijn duurzaam en dat betekent dat uw vijver in Amerongen zeker 20 tot 30 jaar mee zal gaan. De Watermolen heeft nog meer voordelen voor u. Zo:

  1. Werken wij met de beste vakmensen
  2. Korte lijntjes naar u in Amerongen
  3. Wij werken met duurzame producten
  4. Goede afwerking vinden wij erg belangrijk
  5. Snelle installatie met aandacht voor veiligheid
  6. Wij werken volgens de geldende veiligheidsregels
  7. Lid van IOB, internationale organisatie van zwemvijverexperts

Afwerking van uw zwemvijver in Amerongen

Een vijver aanleggen moet nauwkeurig gebeuren bij u in Amerongen. De afwerking moet daarom ook perfect zijn. Bij ons kunt u zelf kiezen hoe uw zwemvijver wordt afgewerkt. U kunt onder andere kiezen uit de volgende natuurlijke materialen:

  • Afwerking met gras en zand
  • Afwerking met diverse soorten natuursteen
  • Het gebruik van hardhout en rvs is ook mogelijk

Meer weten? Neem contact met ons op.

zwemvijver Amerongen

Maak gelijk een afspraak

Interesse in een vijver? U kunt contact met ons opnemen en wij plannen dan binnen een korte tijd een afspraak met u in. U kunt ons mailen via info@zwemvijverexpert.nl of bellen naar 0315-325626. Wij komen graag uw zwemvijver aanleggen, zodat uw tuin er weer prachtig bij ligt. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Geef uw wensen door aan ons en wij staan voor u klaar voor uw zwemvijver in Amerongen.