Zwemvijver Abcoude

Ontspanning in uw achtertuin

Wilt u komende zomer heerlijk ontspannen in uw eigen zwemvijver in Abcoude? Maar wilt u niet de hele tijd tegen een ontsierend knalblauw zwembad aankijken? Ontdek dan de natuurlijke zwemvijver van De Watermolen. We kunnen deze volledig op maat voor u maken, zodat u precies krijgt wat u mooi vindt. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring en kennis weten we precies wat er wel en niet mogelijk is in Abcoude. Hier adviseren we u graag kosteloos over. Vraagt u vandaag nog een offerte aan en geniet volgende zomer in Abcoude van uw eigen zwemvijver!

Zo werken wij

Bij ons staan uw wensen altijd centraal, wanneer u een zwemvijver wilt laten aanleggen. Wilt u ons inschakelen in Abcoude, dan nemen wij de tijd voor u. Samen ontwerpen we een zwemvijver die aan uw verwachtingen voldoet. Daarvoor maken we allereerst een afspraak voor een inventarisatie van uw wensen en verwachtingen. Vervolgens maken wij tekeningen van de vijver en sturen we u een offerte. In een tweede gesprek nemen we de plannen door. U kunt altijd nog wijzigingen aanbrengen. Bent u tevreden, dan bespreken we onze aanpak en de planning. Hierna ontvangt u een definitieve offerte voor uw zwemvijver in Abcoude. Ons doel is een perfect eindresultaat.

Een natuurlijke zwemvijver in Abcoude

Wij willen een zo natuurlijk mogelijk effect bereiken met onze zwemvijvers. Uiteraard bepaalt u het eindresultaat, maar we kunnen u wel vertellen welke mogelijkheden u in Abcoude heeft. Om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te creëren:

  • Kunt u voor diverse randafwerkingen kiezen. Denkt u hierbij aan natuurstenen en natuurlijke materialen, zoals gras, zand en planten. Hardhout en rvs zijn ook opties
  • Adviseren wij diverse ecologische filters voor zo helder mogelijk water
  • Maken we gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen, waardoor uw zwemvijver 20 tot 30 jaar meegaat
  • Hebben wij tevens hardhouten vlonders, stapelstenen en bloktreden voor een fraai lijnenspel. Dit kan eveneens handig zijn om het filter te bereiken
  • Werken we elektriciteitskabels en andere apparatuur netjes weg. Dat is ook wel zo veilig

Zwemvijver Abcoude

Mogen wij uw vijver aanleggen?

Heeft u interesse gekregen in ons aanbod en wilt u graag meer weten, bijvoorbeeld de zwemvijver prijs? Of wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor u in Abcoude voor een vijver aanleggen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen en wij helpen u graag verder. U kunt ons bellen (0315-325626), maar ook mailen (info@zwemvijverexpert.nl). Wij hebben tevens een online contactformulier op onze site en die kunt u invullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie. Mogen wij binnenkort bij u een zwemvijver in Abcoude komen aanleggen?